top
logo

Menu

Login


A magyar platformról

Mivel a résztvevõ országok tanárai között sokan magyar anyanyelvűek, ezért célszerűnek láttuk egy magyar nyelvű platform létrehozását. Ezzel szeretnénk minél szélesebb körben elterjeszteni a meglévő tananyagokat illetve a velük kapcsolatos oktatási tapasztalatokat, másrészt pedig szeretnénk a tesztelési munkákba minél több érdeklődő kollégát bevonni, akik a tapasztalataikat ezen a platformon keresztül tudják megosztani a többi érdeklődővel.

Mivel a DQME II. anyagok egy részénél a felhasználásra a "Copyright" szabályai vonatkoznak, ezért a platform regisztrációhoz kötött jelszóval védett, de bárki aki a feltételeket elfogadja szabadon tölthet le és fel anyagokat. A DQME II. honlapján megtalálható tananyagok egy része magyar nyelven a "Feladattár" menüpont alatt tölthető le, de folyamatosan bővítjük a feladattárat az általunk és a segítőkész kollégák által frissen fordított külföldi és új saját anyagokkal is. A feladatok mellett szeretnénk azok tanításakor szerzett tapasztolatokat is megosztani, ezért a "Letöltések" menüpont többi alpontjában lehetőség van diákmegoldások, videók és egyebek letöltésére. A "Feltöltések" menüpontban a kollégáknak lehetőségük van saját tapasztalataik és feladataik megosztására is, melyek lektorálás után válnak a többi felhasználó számára is elérhetővé.

A Közvetlen tapasztalatcserére a "Fórum" menüpontban van lehetőség.

Az "Aktuális" menüpontban kaphatnak tájékoztatást a DQME II. projekttel kapcvsolatos újdonságokról, előadások és tanártovábbképzpsek idejéről és helyéről.

 

bottom

Közép-európai Tanulmányok Kara . Webmaster.
Joomla!. XHTML and CSS.